CASE MODULARE PREFABRICATE

MODULUL SI ANSAMBLURILE DE MODULE CUBO-CLC

PREZENTAREA MODULULUI CUBO-CLC SI A CATORVA ANSAMBLURI DIN MULTITUDINEA DE POSIBILITATI, OBTINUTE PRIN ALIPIREA A MINIM 2 MODULE CUBO-CLC 
 

 

parallax background

MODUL CUBO-CLC


Modulul CUBO-CLC este unitatea de baza , a sistemului modular, 100% sustenabil, gandit a fi "plug and play". Contine toate instalatiile , finisajele , obiectele sanitare, chiar si corpurile de iluminat. Poate fi folosit ca atare, spre exemplu pentru dezvoltarea unui camping sau poate fi alaturat altor module, pentru alcatuirea unui Ansamblu de Module CUBO , cu suprafata si functiuni superioare.Se poate adauga oricand un modul de terasa sau un nou modul de baza. Ca si un simplu modul Anasamblurile de module CUBO-CLC pot fi demontate si relocate la nevoie. ( Click pe POZE pentru zoom )

ANSAMBLU 2 MODULE DISPUSE LINIAR


Ansamblurile de Module CUBO-CLC se obtin prin alipirea a minim 2 Module CUBO-CLC, rezultand locuinte personalizate ca arhitectura, suprafata si buget. Ansamblurile dispuse Liniar au suprafete cuprinse intre 30mp -60mp. Principalul avantaj este ca pot fi montate pe terenuri inguste si livrate intr-un singur transport. Se poate adauga oricand un modul de terasa sau un nou modul de baza. Ca si un simplu modul Anasamblurile de module CUBO-CLC pot fi demontate si relocate la nevoie. ( Click pe POZE pentru zoom )

ANSAMBLU 3 MODULE DISPUSE LINIAR


ANSAMBLU 3 MODULE DISPUSE LINIAR-FLAT ROOF


ANSAMBLU 3 MODULE DISPUSE IN OGLINDA


Ansamblurile de Module CUBO-CLC in OGLINDA sunt formate din minim 2, 3 SAU 4 module, dispuse liniar si in oglinda , cu suprafete cuprinse intre 30mp -60mp. Principala caracteristica este ca invelitoarea are 2 ape, pentru un aspect clasic. Se poate adauga oricand un modul de terasa sau un nou modul de baza. Ca si un simplu modul Anasamblurile de module CUBO-CLC pot fi demontate si relocate la nevoie. ( Click pe POZE pentru zoom )

ANSAMBLU 6 MODULE DISPUSE IN OGLINDA


ANSAMBLU 10 MODULE H


Ansamblurile de Module CUBO-CLC H sunt formate din minim 7 module, rezultand suprafete de minim 80 mp. Se adreseaza unor cerinte de functiuni si suprafete mai generoase iar deschiderea terenului trebuie sa permita montajul acestor Ansambluri. Se poate adauga oricand un modul de terasa sau un nou modul de baza. Ca si un simplu modul Anasamblurile de module CUBO-CLC pot fi demontate si relocate la nevoie. ( Click pe POZE pentru zoom )

ANSAMBLU 5 MODULE ETAJAT


Ansamblurile de Module CUBO-CLC ETAJATE sunt sunt formate din minim 3 module, dispuse liniar , cu suprafete cuprinse intre 50mp -80mp. Au avantajul de a putea fi amplasate pe terenuri inguste. Se poate adauga oricand un modul de terasa sau un nou modul de baza. Ca si un simplu modul Anasamblurile de module CUBO-CLC pot fi demontate si relocate la nevoie. ( Click pe POZE pentru zoom )