PORTOFOLIU CLC

 CATEVA DINTRE LUCRARILE REPREZENTATIVE 

 

PROIECT REZIDENTIAL - BUFTEA


Am conceput proiectul rezidential Locuinta Duplex P+1 pe care il dezvoltam in Buftea, din dorinta de a imbina ce este mai bun din doua sisteme consacrate - rezistenta constructiilor din caramida si beton cu caldura unui camin din lemn. Proiectul consta intr-un ansamblu de 2 locuinte P+1 , fiecare avand o arie desfasurata de 174 mp si dispunand de un teren de 300 mp . Proiectul are o arhitectura moderna , un aspect elevat, fiecare locuinta putand acomoda o familie cu 2-6 membrii. Am ales o locatie foarte linistita , intr-un cartier recent modernizat care dispune de toate utilitatile necesare ( energie electrica , gaze , canalizare) si nu in ultimul rand iluminat stradal, asfalt, chiar si un sistem de drenaj pluvial. Orasul Buftea, dispune in acest moment de doua legaturi cu Bucurestiul inca neaglomerate, o a treia fiind in viitor autostrada "inel" A0. In prezent proiectul nostru este in constructie dar ne puteti contacta pentru detalii - (Click pe POZE pentru zoom)

CASA DE VACANTA PARTER - FUNDATA


Locuinta unifamiliala este construita in anul 2022 in Fundata , amplasata intr-un peisaj spectaculos. Dezvoltata numai pe parter suprafata este generoasa , fiind impartita in doua zone : living si bucatarie cu loc de luat masa si o zona cu 2 dormitoare , fiecare dispunand de baie proprie. ( Click pe POZE pentru zoom )

CASA DE VACANTA P+M BRAN


Locuinta unifamiliala este construita in anul 2021 in Bran , amplasata intr-un peisaj spectaculos. Arhitectura si compartimentarea au avut ca obiectiv ergonomia locuintei si dezvoltarea supantei, astfel privelistea putand fi admirata si de la etaj. (Click pe POZE pentru zoom)

LOCUINTA DUPLEX P+M BRASOV


Locuinta Duplex P+M construita in Brasov in anul 2019. Beneficiaza de functiuni si suprafete adaptate pentru 2 familii de 2-4 persoane. Am gandit arhitectura exterioara sa ascunda monotonia si lipsa de suplete a unui duplex clasic. Design-ul interior, ce apartine beneficiarului este foarte modern si completeaza perfect imaginea casei . (Click pe POZE pentru zoom)

TERASA ALIPITA LA LOCUINTA EXISTENTA - BUFTEA


Reintregire a locuintei initiale cu o terasa generoasa de 200 mp pe structura din lemn lamelat incleiat, ceea ce a permis realizarea unei deschideri de 12 m , fara stalpi in mijlocul suprafetei. Aspectul foarte modern al locuintei existente este completat perfect de caldura lemnului. Proiectul este realizat in anul 2020. (Click pe POZE pentru zoom)