PORTOFOLIU CLC

CATEVA DINTRE LUCRARILE REPREZENTATIVE 

 

PROIECT REZIDENTIAL - BUFTEA


Am conceput proiectul rezidential Locuinta Duplex P+1 pe care il dezvoltam in Buftea, din dorinta de a imbina ce este mai bun din doua sisteme consacrate - rezistenta constructiilor din caramida si beton cu caldura unui camin din lemn. Proiectul consta intr-un ansamblu de 2 locuinte P+1 , fiecare avand o arie desfasurata de 174 mp si dispunand de un teren de 300 mp . - (Click pe POZE pentru zoom)

Detalii proiect rezidential Buftea

Accesati pagina dedicata proiectului pentru a afla detalii despre locatie, arhitectura, suprafete si functiuni, dotari si caracteristici, pret.

CASA DE VACANTA PARTER - FUNDATA


Locuinta unifamiliala este construita in anul 2022 in Fundata , amplasata intr-un peisaj spectaculos. Dezvoltata numai pe parter suprafata este generoasa , fiind impartita in doua zone : living si bucatarie cu loc de luat masa si o zona cu 2 dormitoare , fiecare dispunand de baie proprie. ( Click pe POZE pentru zoom )

CASA DE VACANTA P+M BRAN


Locuinta unifamiliala este construita in anul 2021 in Bran , amplasata intr-un peisaj spectaculos. Arhitectura si compartimentarea au avut ca obiectiv ergonomia locuintei si dezvoltarea supantei, astfel privelistea putand fi admirata si de la etaj. (Click pe POZE pentru zoom)

LOCUINTA DUPLEX P+M BRASOV


Locuinta Duplex P+M construita in Brasov in anul 2019. Beneficiaza de functiuni si suprafete adaptate pentru 2 familii de 2-4 persoane. Am gandit arhitectura exterioara sa ascunda monotonia si lipsa de suplete a unui duplex clasic. Design-ul interior, ce apartine beneficiarului este foarte modern si completeaza perfect imaginea casei . (Click pe POZE pentru zoom)

TERASA ALIPITA LA LOCUINTA EXISTENTA - BUFTEA


Reintregire a locuintei initiale cu o terasa generoasa de 200 mp pe structura din lemn lamelat incleiat, ceea ce a permis realizarea unei deschideri de 12 m , fara stalpi in mijlocul suprafetei. Aspectul foarte modern al locuintei existente este completat perfect de caldura lemnului. Proiectul este realizat in anul 2020. (Click pe POZE pentru zoom)