PROIECTARE  ARHITECTURA SI REZISTENTA PENTRU CONSTRUCTIA DE CASE 
casa4 ARe4

PROIECTARE ARHITECTURA


Experienta de 25 ani in proiectarea si constructia de locuinte constituie punctul de plecare pentru realizarea unor proiecte personalizate de cea mai inalta calitate . Factorii principali de care tinem cont sunt : aspectul estetic exterior, buna functionalitate interioara , armonizarea cu cerintele si bugetul dumneavoastra si nu in ultimul rand corelarea pe care o putem asigura in cadrul biroului nostru de proiectare intre arhitectura si rezistenta viitoarei dvs locuinte.
Graphic12

PROIECTARE REZISTENTA


Desi in majoritatea cazurilor, la realizarea unui proiect pentru obtinerea autorizatiei de construire nu este obligatorie, ca parte de rezistenta decat proiectarea fundatiei , devine tot mai evident in ultimul timp, ca o calitate corecta a viitoarei constructii va fi asigurata din faza de proiectare, de realizarea intregului proiect de rezistenta. Acesta va realiza o buna corelare arhitectura- rezistenta , adapteaza locuinta dumneavoastra regimului seismic din zona in care construiti si va optimiza costurile prin dimensionarea corecta a elementelor de rezistenta.
sanitare

PROIECTARE INSTALATII


Cerintele tot mai mari pentru automatizare si integrare a tuturor sistemelor functionale ale casei au dus la cresterea complexitatii instalatiilor, proiectarea acestora ne mai fiind decat o formalitate. Asiguram executia tuturor proiectelor de instalatii : sanitare , electrice, incalzire - clasica sau in pardoseala si ventilatie . Asiguram implementarea sistemelor Smart de control si comanda a tuturor functiilor casei.
New-Home-Construction

AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE


In urma identificarii cerintelor dumneavoastra se va realiza Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire (D.T.A.C.). Aceasta cuprinde proiectul de arhitectura , elementele necesare din proiectul de rezistenta, proiectele de instalatii , memorii tehnice , deviz, referate de verificare . Pe baza Certificatului de Urbanism (C.U.) , a avizelor cerute in acesta si a D.T.A.C. - ului veti putea obtine Autorizatia de Construire (A.C.)
chei

ETAPELE CONTRACTULUI DE PROIECTARE


Contractul de proiectare presupune urmatoarele etape : 1. Identificarea cerintelor dumneavoastra atat ca functionalitate , estetica arhitecturala cat si buget. In acord cu conditiile cerute in Certificatul de Urbanism se va trece la etapa urmatoare. 2. Realizarea a 2 -3 propuneri atat pentru functiunile interioare , asezere in teren cat si pentru fatade . Acesta etapa va include si cateva randari ale viitoarei locuinte. 3. Pe baza propunerii acceptate se va rafina varianta finala a proiectului si se trece la realizarea D.T.A.C. ului.
Screenshot_20230902_230805_Pinterest

DTAC, DTAD, DTOE, PTE


Semnificatie abrevieri : - D.T.A.C. Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Construire - D.T.A.D. Documentatia Tehnica pentru Autorizatia de Desfiintare - D.T.O.E. Documentatia Tehnica pentru Organizarea Executiei - P.T.E. Proiect Tehnic de Executie - A.C. Autorizatia de Construire - C.U. Certificat de Urbanism