PROPUNEREA CLC 2 - „FAMILIAL”VEDERI EXTERIOR SI INTERIOR (dublu click pe poza pentru zoom)

etapele caselor de lemn

FATADA PRINCIPALA- VEDERE FRONTALA

FATADA PRINCIPALA - VEDERE LATERALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE FRONTALA

FATADA SECUNDARA - VEDERE LATERALA

VEDERE INTERIOR - HOL INTRARE

VEDERE INTERIOR - BUCATARIE / SUPANTA

VEDERE INTERIOR - SPATIU RECREATIE ETAJ

VEDERE INTERIOR - HOL ETAJA doua propunere aduce deja o suprafata construita mai mare, ce poata ingloba toate functiunile necesare unei familii cu 2 sau copii. Holul de intrare are o suprafata generoasa cu vedere directa la scara in forma de semicerc, una dintre cele mai reusite ca aspect. In spatele scarii peretele de sticla elegant divizat pe orizontala lasa privirea sa ajunga pana la  locul de luat masa.Biroul se afla in dreapta  holului si tot aici  exista si un spatiu de recreere. Livingul este divizat pe 2 zone , una de relaxare cu semineu ,cealalta fiind dedicata televizorului. Bucataria este de asemenea impartita in zona de lucru ce cuprinde un minibar si locul de luat masa. La etaj  este prezent un spatiu de recreere ce poate fi transformat intr-un al 4 lea dormitor. Dormitorul matrimonial este conceput ca un mini apartament avand hol ce deserveste baia  si dressingul. Baia este de dimensiuni mari , permitand o cada amplasta in mijloc  La  2 dintre  dormitoare se remarca ferestrele interioare care ofera vedere la supanta de deaspra locului de luat masa. In concluzie o casa eleganta , luminoasa , cu un spatiu ce ofera confort perfect oricarei familii . Musafirii sunt oricand bineveniti !
A doua propunere aduce deja o suprafata construita mai mare, ce poata ingloba toate functiunile necesare unei familii cu 2 sau copii. Holul de intrare are o suprafata generoasa cu vedere directa la scara in forma de semicerc, una dintre cele mai reusite ca aspect. In spatele scarii peretele de sticla elegant divizat pe orizontala lasa privirea sa ajunga pana la  locul de luat masa.Biroul se afla in dreapta  holului si tot aici  exista si un spatiu de recreere. Livingul este divizat pe 2 zone , una de relaxare cu semineu ,cealalta fiind dedicata televizorului. Bucataria este de asemenea impartita in zona de lucru ce cuprinde un minibar si locul de luat masa. La etaj  este prezent un spatiu de recreere ce poate fi transformat intr-un al 4 lea dormitor. Dormitorul matrimonial este conceput ca un mini apartament avand hol ce deserveste baia  si dressingul. Baia este de dimensiuni mari , permitand o cada amplasta in mijloc  La  2 dintre  dormitoare se remarca ferestrele interioare care ofera vedere la supanta de deaspra locului de luat masa. In concluzie o casa eleganta , luminoasa , cu un spatiu ce ofera confort perfect oricarei familii . Musafirii sunt oricand bineveniti !

Toate caracteristicile si dotarile sunt prezente dar dispun de mai multe niveluri  de complexitate, acestea stabilindu-se  individual in functie de cerintele fiecarui  beneficiar . Dimensiunile si functiile spatiilor sunt de asemenea orientative ele putand fi modificate  in functie de cerinte. Practic nu exista limite in a alege compartimentarea si dimensiunile caselor.