PROPUNEREA CLC 3 - „BUSINESS”VEDERI EXTERIOR SI INTERIOR (dublu click pe poza pentru zoom)

FATADA PRINCIPALA- VEDERE FRONTALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE FRONTALA

FATADA PRINCIPALA- VEDERE LATERALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE LATERALA

VEDERE LIVING

VEDERE INTERIOR- LOC LUAT MASA SI LIVING

VEDERE INTERIOR - BUCATARIE

VEDERE INTERIOR- HOL ETAJPropunerea numarul 3 are practic aceleasi functiuni ca si varianta FAMILIAL dar suprafata marita, ce inglobeaza toate functiunile necesare unei familii cu 2-3 copii .Intrarea se face prin lateral pentru a lasa fatadei o suprafata vitrata mai mare. Nu lipsesc birouL , baia de serviciu si spatiul tehnic si de depozitare.Se remarca livingul prin crearea unei zone distincte la un nivel scazut cu 45 cm fata de al restului casei, zona ce aduce un plus de caldura si intimitate. Bucataria este divizata in zona de lucru care are o parte a utilitatilor pozitionate in mijloc si locul de luat masa . Desi nu sunt separate in planul prezentat acest lucru este posibil daca se doreste. La etaj este prezent de asemenea un spatiu de recreere ce ofera la fel ca si holul o vedere deosebita catre locul de luat masa datorita supantei .Toate dormitoarele beneficiaza de dressing , cel matrimonial avand si baie separate.
Propunerea numarul 3 are practic aceleasi functiuni ca si varianta FAMILIAL dar suprafata marita, ce inglobeaza toate functiunile necesare unei familii cu 2-3 copii .Intrarea se face prin lateral pentru a lasa fatadei o suprafata vitrata mai mare. Nu lipsesc birouL , baia de serviciu si spatiul tehnic si de depozitare.Se remarca livingul prin crearea unei zone distincte la un nivel scazut cu 45 cm fata de al restului casei, zona ce aduce un plus de caldura si intimitate. Bucataria este divizata in zona de lucru care are o parte a utilitatilor pozitionate in mijloc si locul de luat masa . Desi nu sunt separate in planul prezentat acest lucru este posibil daca se doreste. La etaj este prezent de asemenea un spatiu de recreere ce ofera la fel ca si holul o vedere deosebita catre locul de luat masa datorita supantei .Toate dormitoarele beneficiaza de dressing , cel matrimonial avand si baie separate.

Toate caracteristicile si dotarile sunt prezente dar dispun de mai multe niveluri  de complexitate, acestea stabilindu-se  individual in functie de cerintele fiecarui  beneficiar . Dimensiunile si functiile spatiilor sunt de asemenea orientative ele putand fi modificate  in functie de cerinte. Practic nu exista limite in a alege compartimentarea si dimensiunile caselor.