PROPUNEREA CLC 5 - „MONOLIT”VEDERI EXTERIOR SI INTERIOR (dublu click pe poza pentru zoom)

FATADA PRINCIPALA- VEDERE FRONTALA

FATADA PRINCIPALA- VEDERE LATERALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE FRONTALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE LATERALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE LATERALA

VEDERE INTERIOR- LIVING SI L.L.M.

VEDERE INTERIOR- LIVING SI SCARAUna dintre propunerile noastre cu un design inedit si avangardist . Invelitoarea se prelungeste  pe fatadele laterale ale casei incadrand fatadele principala si secundara pe tot perimetrul conferindu-le  un aspect de soliditate si dinamism. Bineinteles lumina, simplitatea si naturaletea lemnului sunt si in aceasta varianta principalele atuuri. La interior se remarca etajul care constituie practic un spatiu de locuit cu functiuni  complete : dormitor , baie , dressing si spatiu de recreere. Vederea se deschide de aici  catre livingul de la parter si locul de luat masa. Principalul element al livingului il constituie scara cu un design deosebit, ce poate fi admirata si din exterior printr-o fereastra ampla. Parterul este completat de un birou , un al 2-lea dormitor si functiunile de baza : Bucatarie , baie, camera tehnica. Desi suprafata casei nu este foarte mare aceasta confera cu siguranta confortul necesar unei familii  tinere.
Una dintre propunerile noastre cu un design inedit si avangardist . Invelitoarea se prelungeste  pe fatadele laterale ale casei incadrand fatadele principala si secundara pe tot perimetrul conferindu-le  un aspect de soliditate si dinamism. Bineinteles lumina, simplitatea si naturaletea lemnului sunt si in aceasta varianta principalele atuuri. La interior se remarca etajul care constituie practic un spatiu de locuit cu functiuni  complete : dormitor , baie , dressing si spatiu de recreere. Vederea se deschide de aici  catre livingul de la parter si locul de luat masa. Principalul element al livingului il constituie scara cu un design deosebit, ce poate fi admirata si din exterior printr-o fereastra ampla. Parterul este completat de un birou , un al 2-lea dormitor si functiunile de baza : Bucatarie , baie, camera tehnica. Desi suprafata casei nu este foarte mare aceasta confera cu siguranta confortul necesar unei familii  tinere.

Toate caracteristicile si dotarile sunt prezente dar dispun de mai multe niveluri  de complexitate, acestea stabilindu-se  individual in functie de cerintele fiecarui  beneficiar . Dimensiunile si functiile spatiilor sunt de asemenea orientative ele putand fi modificate  in functie de cerinte. Practic nu exista limite in a alege compartimentarea si dimensiunile caselor.