PROPUNEREA CLC 4 - „LUMINA”VEDERI EXTERIOR SI INTERIOR (dublu click pe poza pentru zoom)

Case din lemn

FATADA PRINCIPALA- VEDERE FRONTALA

FATADA PRINCIPALA- VEDERE LATERALA

FATADA PRINCIPALA- DETALIU

FATADA PRINCIPALA- VEDERE LATERALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE FRONTALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE LATERALA

VEDERE INTERIOR - LIVING SI SERA

VEDERE INTERIOR - HOL ETAJ

VEDERE INTERIOR - ZONA RECREERE ETAJ

VEDERE INTERIOR - BUCATARIEIata o propunere pentru varianta de top a caselorCLC. Deschideri si suprafete ample, suprafata vitrata generoasa. Intr-un cuvant LUMINA. Parterul are mai multe puncte de atractie. Primul si cel care va contribui in mod special la atmosfera deosebita este sera pe 2 nivele, luminata de deasupra de ferestrele Velux. La baza serei se afla un bazin decorativ, care asigra trecerea din hol  spre  bucatarie, parcurgand dalele ce se ridica deasupra apei. Veti avea in permanenta natura in casa dumneavoastra. Un alt punct de atractie il constituie spatiul de recreere aflat la un nivel intermediar  care are acces direct  si la locul de luat masa. Jocul diferentelor de nivel aduce  armonie si  spatiu. De fapt asa se  creaza un alt punct de referinta reprezintat de jocul scarilor. La etaj se remaca vederea ampla asupra livingului si a zonei de recreere. Sera este elementul de legatura pe verticala aducand si aici aerul proaspat al naturii. Suprafata generoasa permite crearea a 4 dormitoare, cel matrimonial fiind alcatuit ca un apartament, cu baie ,  dressing si loc de recreere und se  afla si un Jacuzzi.
Iata o propunere pentru varianta de top a caselorCLC. Deschideri si suprafete ample, suprafata vitrata generoasa. Intr-un cuvant LUMINA. Parterul are mai multe puncte de atractie. Primul si cel care va contribui in mod special la atmosfera deosebita este sera pe 2 nivele, luminata de deasupra de ferestrele Velux. La baza serei se afla un bazin decorativ, care asigra trecerea din hol  spre  bucatarie, parcurgand dalele ce se ridica deasupra apei. Veti avea in permanenta natura in casa dumneavoastra. Un alt punct de atractie il constituie spatiul de recreere aflat la un nivel intermediar  care are acces direct  si la locul de luat masa. Jocul diferentelor de nivel aduce  armonie si  spatiu. De fapt asa se  creaza un alt punct de referinta reprezintat de jocul scarilor. La etaj se remaca vederea ampla asupra livingului si a zonei de recreere. Sera este elementul de legatura pe verticala aducand si aici aerul proaspat al naturii. Suprafata generoasa permite crearea a 4 dormitoare, cel matrimonial fiind alcatuit ca un apartament, cu baie ,  dressing si loc de recreere und se  afla si un Jacuzzi.

Toate caracteristicile si dotarile sunt prezente dar dispun de mai multe niveluri  de complexitate, acestea stabilindu-se  individual in functie de cerintele fiecarui  beneficiar . Dimensiunile si functiile spatiilor sunt de asemenea orientative ele putand fi modificate  in functie de cerinte. Practic nu exista limite in a alege compartimentarea si dimensiunile caselor.