PROPUNEREA CLC 7 - „OFFICE”VEDERI EXTERIOR SI INTERIOR (dublu click pe poza pentru zoom)

oferta casa de lemn

FATADA PRINCIPALA- VEDERE FRONTALA

FATADA PRINCIPALA- VEDERE LATERALA

FATADA PRINCIPALA- VEDERE LATERALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE LATERALA

FATADA LATERALA

FATADA PRINCIPALA- VEDERE LATERALA

VEDERE INTERIOR- RECEPTIE

VEDERE INTERIOR- BIROURI PARTER

VEDERE INTERIOR- SALA DE SEDINTE

VEDERE INTERIOR- BIROURI ETAJ 1 SI SCARA

VEDERE INTERIOR - BIROU DIRECTOR

VEDERE INTERIOR - BIROU DIRECTOR SI BALCON

VEDERE INTERIOR - SCARA SI BIROU DIRECTOR

VEDERE INTERIOR- BIROURI ETAJ 2Aceasta este propunerea noastra pentru o cladire de birouri de dimensiuni mici dar perfect adaptata unei firme prospere. Parterul include receptia si casa scarii dimensionate generos pentru a fi cat mai ospitaliere. Tot aici , in afara functiunilor de baza se regasesc o sala de sedinte si un spatiu destinat birourilor de 31 mp . La etajul 1 in afara spatiului amplu pentru birouri de 59 mp ,se regaseste si biroul directorial care dispune de balcon si toaleta proprie. Etajul 2, desi are o parte din suprafata necirculabila datorita acoperisului permite totusi acomodarea de birouri pe o suprafata de 70 mp , in afara dependintelor uzuale. Spatiul cu o inaltime sub 1,80 m poate fi folosit pentru depozitare. Structura de rezistenta este alcatuita din stalpi cu miez metalic care confera un aspect deosebit fatadelor a caror fluenta este subliniata pe verticala de peretii cortiana. Acoperisul cu forma arcuita aduce in plus o nota inedita si eleganta.
Aceasta este propunerea noastra pentru o cladire de birouri de dimensiuni mici dar perfect adaptata unei firme prospere. Parterul include receptia si casa scarii dimensionate generos pentru a fi cat mai ospitaliere. Tot aici , in afara functiunilor de baza se regasesc o sala de sedinte si un spatiu destinat birourilor de 31 mp . La etajul 1 in afara spatiului amplu pentru birouri de 59 mp ,se regaseste si biroul directorial care dispune de balcon si toaleta proprie. Etajul 2, desi are o parte din suprafata necirculabila datorita acoperisului permite totusi acomodarea de birouri pe o suprafata de 70 mp , in afara dependintelor uzuale. Spatiul cu o inaltime sub 1,80 m poate fi folosit pentru depozitare. Structura de rezistenta este alcatuita din stalpi cu miez metalic care confera un aspect deosebit fatadelor a caror fluenta este subliniata pe verticala de peretii cortiana. Acoperisul cu forma arcuita aduce in plus o nota inedita si eleganta.

Toate caracteristicile si dotarile sunt prezente dar dispun de mai multe niveluri  de complexitate, acestea stabilindu-se  individual in functie de cerintele fiecarui  beneficiar . Dimensiunile si functiile spatiilor sunt de asemenea orientative ele putand fi modificate  in functie de cerinte. Practic nu exista limite in a alege compartimentarea si dimensiunile caselor.