PROPUNEREA CLC 8 - „LEVEL”VEDERI EXTERIOR SI INTERIOR (dublu click pe poza pentru zoom)

FATADA PRINCIPALA- VEDERE FRONTALA

FATADA SECUNDARA- VEDERE FRONTALA

FATADA PRINCIPALA - VEDERE LATERALA

FATADA SECUNDARA - VEDERE LATERALA

VEDERE INTERIOR

VEDERE INTERIOR

VEDERE INTERIORPropunerea numarul 8 - Level completeaza ilustrarea posibilitatilor arhitecturale si a flexibilitatii structurale a caselor CLC. Desi este o casa numai pe parter suprafata utila este generoasa , permitand prezenta tuturor functiunilor de baza. Dormitorul matrimonial dispune de baie separata si dressing iar unul dintre celelalte 2 dormitoare poate fi amenajat ca birou. Nu lipseste locul de luat masa. Toate caracteristicile si dotarile CLC sunt prezente. Este o casa potrivita unei familii cu 2 copii dar suprafata poate suferi modificari in plus sau in minus depinzand de cerintele dumneavoastra.
Propunerea numarul 8 - Level completeaza ilustrarea posibilitatilor arhitecturale si a flexibilitatii structurale a caselor CLC. Desi este o casa numai pe parter suprafata utila este generoasa , permitand prezenta tuturor functiunilor de baza. Dormitorul matrimonial dispune de baie separata si dressing iar unul dintre celelalte 2 dormitoare poate fi amenajat ca birou. Nu lipseste locul de luat masa. Toate caracteristicile si dotarile CLC sunt prezente. Este o casa potrivita unei familii cu 2 copii dar suprafata poate suferi modificari in plus sau in minus depinzand de cerintele dumneavoastra.

Toate caracteristicile si dotarile sunt prezente dar dispun de mai multe niveluri  de complexitate, acestea stabilindu-se  individual in functie de cerintele fiecarui  beneficiar . Dimensiunile si functiile spatiilor sunt de asemenea orientative ele putand fi modificate  in functie de cerinte. Practic nu exista limite in a alege compartimentarea si dimensiunile caselor.